Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Beestjes

Hier is een vliegende kever tussen twee spiegels geplaatst. De kever en spiegels worden gespiegeld in de spiegel er tegenover. Het resultaat is zeven vliegende kevers. Een kruipend kevertje staat op de voorgrond. Dat wordt eveneens gespiegeld. Voor de kevers is een granaat en een citrien gebruikt. Overige materialen zijn messing kunststof en glas.  

€400,00

Elandenbos

Eland tussen vier spiegels in een regelmatige vijfhoek. Het object is gemaakt van messing, koper, ruwe olivijn, glas en kunststof.  

€650,00

Er is nog magie voor wie het wil zien

Eenhoorn vliegt over industrieterrein. Gebruikte materialen zijn: koper, messing, glas en kunststof.    

€650,00

Hek belicht

Hek van messing is geplaatst tussen twee spiegels. Het hek wordt hierdoor vier keer gespiegeld. Door spiegels op de bodem wordt het hek aan de onderkant belicht.  

€400,00

Kever

De kever ontmoet zich zelf. De kever is gemaakt van messing en versteend hout. Geplaast voor een spiegel. In het object is ook granaat verwerkt.  

€300,00

Piramide

Mexicaanse piramide die beklommen wordt. Het beklimmen van een piramide was een moeizaam werk omdat de piramide naar verhouding erg stijl is. Achter de piramide is een spiegel geplaatst, waardoor de piramide wordt verdubbeld. De piramide is gemaakt van alpaca, met de onderste laag van koper. De mensen die er opstaan zijn van koper.

€500,00

Seths werk

In het oude Egypte werd Seth vereerd als god van chaos, geweld en vernietiging. Wat veel mensen niet weten is dat Seth nog steeds op de aarde is. Hier bekijkt Seth zijn werk. Gebruikt zijn koper, messing, meerdere spiegels en kunststof.  

€650,00

Sobek

Sobek had in het oude Egypte twee gedaanten: een verscheurend dier en de god van het levengevende water. Sobek is gemaakt van messing en koper, geplaast tussen twee spiegels en bevestigd op kunststof.    

€650,00

Spiegels gespiegeld

Dit ruimtelijk object is gebasseerd op spiegels. Er worden twee spiegels gespiegeld door de twee spiegels achter het object. Tussen de spiegels zijn twee rechthoekige stukjes blauwe kwarts geplaatst. De spiegels achter het object staan in een hoek van 45 graden. Er ontstaan zo vier afbeeldingen van het object.    

€400,00

Zalig nietsdoen

Zalig nietsdoen in een hangmat. Geplaatst tussen twee spiegels. Dit object is gemaakt van koper, messing, glas en kunststof.
 

€400,00

Agaat in beweging

Agaat en bergkristal geplaast tussen spiegels. Door de hoek waaronder de spiegels zijn geplaast komt de bergkristallen in een regelmatige driehoek te staan. De agaat veranderd in vijf hangende agaten geplaatst in een regelmatige vijfhoek. De agaat is in beweging.

€800,00

Agaat in zeshoek

Agaat geplaatst tussen twee spiegels. Hierdoor ontstaat een regelmatige zeshoek (hexagram). De agaat en spiegels zijn geplaatst op kunststof.

€200,00

Figuur (1)

Figuurtje van ruwe messing.    

€30,00

Adelaar en jaguar

Beeld van een adelaar en jaguar in gevecht. Wie valt wie aan? Het object is gemaakt van koper, alpaca en messing.      

€400,00

Droombeker

De beker laat zien waar de twee winkelende dames van dromen. Stoere mannen en een glas wijn, Het beeld is gemaakt van messing, koper en alpaca.      

€400,00

Ertsvondst

Deze ertsvondst is gemaakt van messing dat tot de smelttemperatuur is verhit.

€70,00

Gaten hanger

Hanger van gesmolten messing. De hanger is gepatineerd.  

€45,00

Indiaans vogels

Wandsieraad geïnspireerd door indiaans motief. Het is gezaagd uit koper met een ondergrond van alpaca.  

€65,00

Kolibrie

De bloem en kolibrie zijn gemaakt van sterling zilver.      

€600,00

Schelp met figuurtje

De schelp met figuurtje is gemaakt van sterling zilver. De schelp is met een magneetje aan de ondergrond bevestigd zodat het zilver apart kan worden onderhouden.    

€700,00